Suport: Luni - Vineri 09:00 - 17:00 vanzari@excelcomp.ro
X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

DESPRE NOI
EXCEL COMP, cu o experienta de peste 20 ani pe piata romaneasca, va ofera o gama de produse care sa va ajute in buna desfasurare a activitatii dumneavoastra de comerciant sau furnizor de servicii.

Produsele pe care le oferim sunt cuprinse in urmatoarele categorii:
- case de marcat fiscale si cititoare coduri de bare
- cantare si platforme electronice (cu verificare metrologica inclusa)
- cantare de precizie cu numarare de piese (fara verficare metrologica)
- sertare de bani (pentru case de marcat)
- becuri economice cu leduri
- consumabile pentru casele de marcat.

Alegerea produselor oferite s-a facut avand in vedere ca acestea sa fie cat mai simplu de utilizat, de buna calitate, cu o durata de viata cat mai mare si avand un pret accesibil, spre satisfacerea cat mai deplina a cerintelor clientilor nostri.

EXCEL COMP este producator pentru cantarele ACS (dubla scala), TM-A (cu etichete cod bare) ,platformele de cantarire TECS si importator pentru toate produsele comercializate, firma noastra fiind furnizor METRO Cash & Carry de peste 20 ani si avand o retea de distributie si service extinsa la nivel national.

Apelati acum la noi si va vom ajuta sa gasiti cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra, precum si conditiile optime de intretinere/service pentru echipamentele furnizate, astfel incit efortul dumneavoastra sa fie minim.

Va invitam sa consultati oferta noastra si va stam la dispozitie pentru orice detalii in legatura cu aceasta.

Imagine despre noi
Citeste mai multe

Case de marcat, echipamente si servicii fiscale moderne

DESPRE NOI
Firma EXCEL COMP, cu sediul in Bucuresti Bd. Banu Manta 77, a fost inregistrata in anul 1994 cu obiect principal de activitate Tehnica de Calcul, acesta fiind  pregatirea si  activitatea profesionala a fondatorilor sai. Pornind de la asamblarea calculatoarelor, distributie si service pentru calculatoare, periferice si alte echipamente electronice profesionale, am adaugat case de marcat, sertare de bani si cantare electronice, ca  importatori, iar din anul 2015, pentru cantare si platforme de cantarire suntem PRODUCATORI asumandu-ne omologarea si verificarea metrologica a acestor produse din gama ACS, TM-A si TECS. Oferim produse de calitate la preturi rezonabile si suport tehnic profesionist, pentru clientii si distribuitorii din toata tara, cu un raspuns calificat, prompt si rapid  la orice solicitare.
Imagine despre noi
Citeste mai multe

Intrebari frecvente

SC Excel Comp SRL va ofera consultanta in alegerea unei case de marcat, in functie de: 1. Specificul activitatii desfasurate: magazin alimentar, nealimentar, bar, restaurant, prestari servicii etc. 2. Dispozitive periferice optionale atasate ulterior: sertar de bani, scanner, cuplare cu PC, programe de gestiune. 3. Bugetul alocat investitiei.
Dupa achizitionarea casei de marcat, aceasta trebuie sa treaca printr-un proces de fiscalizare. In acest sens, utilizatorul sau reprezentantul/împuternicitul acestuia solicită ANAF emiterea "Certificatului de atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale"(NUI). Solicitarea se face în format electronic, prin completarea formularului C801, disponibil pe portalul www.anaf.ro, in cadrul sectiunii SERVICII ONLINE – Declaratii electronice – Descarcare declaratii. Cererea trebuie să fie însoțită de unele documente pe care le primiti de la noi.
1. Insusirea si respectarea procedurii de utilizare a casei de marcat. 2. Emiterea bonului fiscal catre client aferent fiecarei tranzactii comerciale; 3. Listarea Raportului Z la sfarsitul ziei 4. Interventii tehnice asupra Casei de marcat se vor efectua EXCLUSIV de catre un servisant autorizat de catre MF, pe modelul respectiv de casa de marcat. Dupa efectuarea interventiei, clientul va verifica INTEGRITATEA SIGILIULUI aplicat pe carcasa casei de marcat.
In perioada de garantie (1 an de zile) nu aveti obligativitatea incheierii unui contract de service. INSA, in perioada de POSTGARANTIE, conform HG 479/2003 , Art. 107, Alin. 4: (4) Refuzul expres sau tacit al utilizatorului de a incheia contracte de service pentru perioada de postgarantie echivaleaza cu renuntarea voluntara la utilizarea acelui aparat de marcat electronic fiscal si adoptarea deciziei de a achizitiona un alt tip de aparat.
Conform H 479/2003 Art.36, pentru corectarea sau anularea înregistrarii unei operatiuni dupa emiterea bonului fiscal utilizatorul întocmeste un dosar care va cuprinde: a) sesizarea scrisa a persoanei care a efectuat gresit operatiunea, cu precizarea motivatiei de corectare sau de anulare a acesteia, precum si a numarului de ordine al bonului fiscal de corectat, a orei si minutului emiterii acestuia; b) decizia scrisa de aprobare a corectarii operatiunii gresit efectuate, emisa de directorul financiar-contabil, contabilul-sef sau de alta persoana care raspunde de gestionarea patrimoniului unitatii; c) copie de pe nota sau notele de receptie si constatare de diferente, întocmite de la ultima inventariere pâna la zi, prin care a fost stabilit pretul cu amanuntul al produsului sau produselor înregistrate gresit în aparatul de marcat electronic fiscal; d) nota de contabilitate care reflecta operatiunea efectuata.
whatsapp