Suport: Luni - Vineri 09:00 - 17:00 vanzari@excelcomp.ro
X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

Despre noi

Firma noastra, EXCEL COMP, in calitate de PRODUCATOR al cantarelor model ACS, platformelor de cantarire TECS si al cantarelor cu etichete pentru coduri de bare TM-A, are o retea de distributie extinsa atat in Bucuresti, cat si la nivel national prin colaboratorii nostri.

Producem o gama foarte variata de cantare ce ne dorim sa acopere necesarul de dotare al firmei dumneavoastra. Apelati cu incredere la noi asigurandu-va de promptitudinea ofertei cea mai convenabila pentru dumneavoastra, precum si asigurarea functionalitatii produsului pe termen indelungat. 

Dupa anul 2015 am obtinut statutul de PRODUCATORI pentru cantarele ACS si TM-A, precum si platformele de cantarire TECS.

In acest fel putem oferi produse de calitate la preturi rezonabile si suport tehnic profesionist,  pentru clientii si distribuitorii din toata tara, cu un raspuns calificat, prompt si rapid  la orice solicitare. Partenerii nostri asigura service-ul si distrbutia in intreaga tara, asigurandu-le buna desfasurare a activitatii de intretinere si reparare a echipamentelor furnizate de noi. whatsapp